Air Jordan 4 ‘Bred’ gør comeback næste måned

efter at have meddelt, at den legendariske Air Jordan 1 High ‘Bred’ vender tilbage senere på året, har Jumpman nu officielt afsløret genudgivelsesdato for den berømte Air Jordan 4 ‘Bred’ – og vi er ud over hyped!

Ved at fejre tredive år af silhuetten blev de ‘opdrættede’ berømt, da Michael Jordan ramte “The Shot” i NBA -slutspil fra 1989 mod Cleveland Cavaliers. Mens denne særlige Colourway fik en genudgivelse tilbage i 2012, manglede den den meget vigtige “Nike Air” hæl-fane branding, en funktion, der helt sikkert vil vende tilbage til paret i 2019.

Malet i en stealthy sort base med cementgrå og ildrøde accenter er ‘avlet’ udformet af en premium -kombination af nubuck og mesh og ankommer i OG -boksen. Retro-genudgivelsen vil også indeholde den originale Hangtag og Jordan “Flight” -mærke på tungefanen.

Hvis du vil have et par Air Jordan 4 ‘Bred’, er du nødt til at lytte op. Indstillet til at falde den 4. maj, det bliver en temmelig udfordrende politimand, så sørg for at holde den låst på den eneste udbyder for meget mere frigivelsesinfo! Fortæl os, om du tilføjer et par til din sneaker -kollektion, og mens du er her, skal du se på det fulde Nike Sneaker -serie!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *