Supreme sæt til at droppe et eklektisk udvalg af trykte tees til efteråret 2021

efter nyheder om, at Supreme X Nike Shox Ride 2 falder næste forår, har Supreme nu lanceret en forhåndsvisning i sit rækkevidde af efteråret 2021 tees forventet at droppe dette uge. Den eklektiske blanding har en række logo og trykte stilarter, der alle ankommer i en række farver og nuancer.

På tværs af markeringen ser vi i alt 8 nye T-shirts-stilarter til efteråret 2021 uge 7 drop. Når vi skiller sig ud fra de nuværende tilføjelser, har vi en henvisning til “Belly”, et kriminalitetsdrama fra 1998 med både DMX og NAS. Selve T-shirten indeholder en stadig fra filmen med duoen oplyst af en blå baggrundsbelysning.

Billede ved hjælp af Supreme
Andre steder ser vi supportenheden T-shirt, et stykke, der demonstrerer værket af Brooklyn-baserede graffiti-kunstner og designer Stash. Denne T-shirt leveres komplet med et front og bageste fed skrift. Derudover er et stort trykt ordstykke, et kraniumkunst, en nedbrudt racerbil, Charlie Brown, der holder en guitar og en minimalistisk overtagelse af et kinesisk stilprodukt, alle henholdsvis over Tees.

Samlingen er indstillet til at droppe torsdag den 7. oktober på det normale tidspunkt kl. 11.00. I andre nyheder frontede Travis Scott X Dior et andet magasinets mest aktuelle udgave.

Billede ved hjælp af Supreme

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *