CPFM X Nike Air VaporMax 2019 får en lys-up mellemsål

med den forestående lancering af Cactus Plant Flea Market X Nike Air Vapormax 2019, der sker på kun to uger, vi ser nu på en version Med en lysende mellemsål! Billeder med tilladelse fra Instagram -bruger @Avanope, siges skoen at være en venner og familie eksklusiv!

Lancering med en halvtransparent kul øvre, der hylder sko som React Element 87 og Zoom Fly, er en dristig swoosh syet på laterale sidepaneler, mens det mediale panel har Nikes “bare gør det.”; Slogan trykt på det i hvidt. Omkring ryggen gør et smilende ansigt emoji sin tilstedeværelse kendt, og nedenunder er en luftenhed i fuld længde til stede malet i forskellige toner.

Nu, mens vi er emnet med mellemsålen, har F & F-versionen lys-up neon-rør, der kan oplades via en vægstik. Så vidt vi ved, er dette Cactus Plant Flea Market X Nike Air Vapormax 2019 ikke tilgængelig for offentligheden, men sørg for at holde den låst på den eneste leverandør, hvis eller når det gør det! Mens du er her, skal du se på det fulde Nike Sneaker -serie!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *