Et andet kig på Yeezy Boost 350 V2 ‘Beluga 3.0’

Det er svært at bruge når som helst på Instagram i disse dage uden at se endnu en lækket Yeezy -sko. Først i dag blev Yeezy 350 ‘hyperspace’ afsløret, og i går gik internettet i nedsmeltning med billeder af Yeezy 350 ‘Clay’. Det ser ud til, at Hype er godt og virkelig bygger for Kanye Wests næste batch af eksklusivt fodtøj.

Line-up går snart i gang med den første ankomst i 2019 i form af Yeezy 700 salt. Ifølge kilder er dette en af ​​mange stilarter, der rammer hylder i foråret. Spørgsmålet er dog, kunne en lancering være nært forestående for Yeezy Boost 350 V2 ‘Beluga 3.O’?

Lækket for flere uger siden afbildede et billede en håndfuld par formodentlig frisk af fabriksgulvet. Nu overflader et andet billede og giver et meget bedre kig på denne rygte ‘SLPY-350’.

I lighed med Yeezy Boost 350 V2 Beluga 2.0, har dette par en stilfuld grå overdel. Når det er sagt, er Primeknit -mønstringen forskellig med et lignende look som den ‘statiske’ farve. Denne V3 -model har også en gennemsigtig sidevægsstribe.

Det ville helt sikkert være en populær sko, hvis den skulle frigive, men mange er hurtige til at lukke disse ned som forfalskninger. En bekræftelse forventes snart, men i mellemtiden skal du sørge for at indtaste alle disse lodtrækninger til Yeezy 700 salt her.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *