Næste måneds Air Max 98 ‘Vast Grey’ er Minty Fresh

, der ser tilbage på 2018, der var en Nike -silhuet, der stjal showet. Selvfølgelig var det den berømte Air Max 98, en sko, der glædede sig over en større genoplivning uden mindre end 20 farver, der gik i live. Selvom du måske forventer et mere støjsvagt år nu 20 -års jubilæumsbegivenheder er forbi, ville du have forkert!

Dette ikon har allerede introduceret i en suveræn-inspireret farve såvel som der er endda meget mere varmt undervejs! Ifølge kilder er Air Max 98 ‘enorm grå/ frisk mynte’ en af ​​de næste til at gå live. Disse rammer måske aktister på mindre end 3 uger!

Udformet af lag af ultra-premium ruskind såvel som blødt mesh, dette er bestemt en af ​​de meget mere premium-gengivelser. Ligesom masser af af de kommende forårstilarter fra Nike, har dette par et blødt farveskema.

Varierende grå nuancer kan støj lidt kedeligt, det hele gives liv ved hits af livlig grøn. Denne Minty Fresh -behandling indeholder ikke kun luftsystemet, men rammer ligeledes sidevæggen Swoosh såvel som eyelets.

Bliv limet på vores sociale netværkssider for meget flere nyheder såvel som opdateringer omkring Nike Air Max 98 Kæmpe grå (640744-011). Hvis rygterne er sande, skal disse dukke op på tværs af britiske aktier fra næste måned. I mellemtiden skal du se på den nuværende række Air Max 98s her.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *