Naked and Adidas Consortium genforenes til den chunky og funky Magmur

Naked har genforenet med Adidas Consortium for en aldrig før set silhuet. Døbt Magmur -løberen, dette tager chunky sko til et helt andet niveau, og det er en bør politimand til enhver sneaker -samling denne sæson!

Skoen er designet internt af det Københavns-baserede aftryk og er blevet afsløret i to forskellige farver, herunder en helt hvid affære og en venner og familieudgave. Førstnævnte er malet i forskellige nuancer af hvidt, hvilket giver skoen et smagfuldt vintage look. Nedenunder er der en ekstra chunky Adiprene mellemsål til stede, mens mærket med dobbelt tungefane, rene hvide reb snørebånd og en tonal bagudvikling fanen fuldfører designet.

At droppe som en del af Adidas Consortiums program ‘Communitas Release’ -program, der sigter mod at bringe samfund sammen, vil Naked X Adidas Consortium Magmur være tilgængelig den 15. marts i nøgne butikker og globale konsortiumbutikker fra 16. marts. ‘Venner & Family ‘Edition vil kun være tilgængelig i det danske brands butikker. Fortæl os, om du griber fat i et par, og sørg for at se på det fulde Adidas Sneaker -serie!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *