Adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Geode’ har endelig en udgivelsesdato

Yeezy sæson kommer hurtigt ind! Efter frigivelsen af ​​’salt’ for et par dage siden og ‘inertien’ næste uge ser det ud til, at Kanye vil droppe endnu en Yeezy Boost 700 i marts måned! Ekshersket lige i morges har Yeezy Boost 700 V2 ‘Geode’ endelig en udgivelsesdato, og vi er ud over hyped!

Et stealthy alternativ til andre 700 farver, ‘Geode’ er den perfekte hele året rundt, der kommer i en ultra alsidig jordagtig skygge af grå, brun og sort. Den alt for velkendte kombination af luxe læder og smidig ruskind optræder her med en overflod af 3 m, hvilket betyder, at du vil blive observeret selv i mørke. Ligesom den meget ønskede ‘mauve’, sidder denne farve på toppen af ​​et boost mellemsål, der er afsluttet med en langvarig tandkast.

ADIDAS YEEZY Boost 700 V2 ‘Geode’ er indstillet til at ramme hylder den 23. marts og er en bestemt must -politimand til sneakerheads overalt! Fortæl os, hvad du tænker, og sørg for at downloade den officielle app til den eneste leverandør -app gratis lige nu! I relaterede nyheder bliver du forbløffet over Yeezy 700 ‘inerti’ lagernumre!

Hvis du tænker på at coppe nogle splinternye adidas -varme, skal du huske at tjekke det nyeste her!

Billeder via Yeezy Mafia

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *