Hello Kitty X Nike Air Presto fra 2004 får endelig en offentlig udgivelse

tilbage i august, den eneste leverandør rapporterede, at den legendariske Hello Kitty X Nike Air Presto endelig fik en offentlig udgivelse. Et af de mest særegne partnerskaber, som silhuetten nogensinde har set, den blev først afsløret tilbage i 2004, men endte aldrig med at falde overalt. Hvis du er fan af denne Kawaii -kollaps, skal du sørge for at læse videre, som her er alt, hvad vi ved hidtil!

Sanrio Presto’s tilbagevenden har cirkuleret rygtet i ganske lang tid, men tidligere i dag dukkede billeder af en aldrig før set Hello Kitty Swoosh T-shirt online. Vi får også rapporter om, at dette vil blive ledsaget af OG “White” og “Black” fra ’04 såvel som nogle all-originale design, komplet med Neoprene Upper med alles foretrukne venlige kattepebret overalt.

Billede via ged
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via ged
Int’l forsendelse

Se mere

Hvis du aldrig har set eller endda hørt om Hello Kitty X Nike Collab før, ville vi ikke være så overrasket. Designet af den legendariske Steven Smith, der i øjeblikket leder Yeezys designafdeling, var det oprindeligt beregnet til at falde i fire farver med 500 par hver. Imidlertid blev dette senere reduceret til kun 12 par hver og blev uddelt til venner og familiemedlemmer, så hvis du ser et par i naturen, er det din heldige dag.

Rygtet siger, at det kommende Hello Kitty X Nike Air Presto -samarbejde vil falde engang i sommer, så sørg for at holde det låst på den eneste leverandør for mere frigørelsesinfo, når den udvikler sig. Fortæl os, hvad du synes om denne kommende katteinspirerede kapsel, og mens du er her, er her hver Louis Vuitton X Nike Air Force 1 Colourway, vi kender indtil videre!

Billede via Nike

Billede via Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *