Nike SB Dunk High “Mineral Slate” kommer snart

, hvis 2021 var året for Dunk Low, 2022 er bestemt året for Dunk High. Vi er kun fire uger ind i det nye år, og vi har allerede set et væld af nye farver blive afsløret. Fra clot -kollaboren til “året for tigeren”, tjekker vi nu den mystiske Nike SB Dunk High “Mineral Slate”, som leveres med en lige så mystisk baghistorie. Sørg for at læse videre for at finde ud af mere …

Med en byggeri med hele rysten fungerer “mineralskifer” oven på en stealthy sort base, mens mørkegrønne paneler omfavner hælen, snøresystemet og toebox. Denne særegne farvetone minder os virkelig om de 4/20-inspirerede “Dog Walker” fra 2019. Et “sejl” -swoosh skyder over de laterale og mediale sidepaneler, og dette suppleres med en sprød mellemsål under fødderne, der binder alt sammen.

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Som nævnt i introen er historien bag denne dunk lidt underlig. Ifølge Instagram -konto @nikesbornothing var det oprindeligt et uoverensstemmende par med paletten flippet på modsatte fødder. Dette er en tendens, som mange mærker har gjort for nylig, og vi ønsker slags, at Nike holdt sig til deres originale idé. Denne udgivelse vil også indeholde Zoom Air Technology, der er trykt på indlægssålerne.

Set til at falde engang i marts er Nike SB Dunk High “Mineral Slate” et must-have, især med forår og sommer, der kommer lige rundt om hjørnet. Fortæl os, om du tilføjer disse til din samling senere på året, og i beslægtede nyheder er den kommende Nike Dunk High “White” pyntet med østasiatiske påvirkninger!

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *