Bradley Theodore løsner en gadekunst, der påvirkede Puma Thunder

Puma, dræber det absolut i år med deres Thunder Collection. Afsløret i 2018 hylder sorten hyldet til 90’erne, der kører stilarter såvel som partnerskaber fra afdøde Alexander McQueen, meget mere specifikt, Puma MCQ Tech Runner Lo fra 2005. Nu har den tyske gigantiske slået sig sammen med verdensberømte visuelle kunstner Bradley Theodore til en gadekunstinspireret farvebane, såvel som det er et behov for at klare sig!

Pyntet med hans signaturfarveskema er den samarbejdsvillige Thunder -sneaker malet for det meste i sort, samt fremkalder en følelse af kunst med hits af blues, røde, lilla – en stil, som Theodore hyppigt hyppigt på hans gademalerier såvel som malerier. Hans signaturskalle -tema rammer hælen her, mens flerfarvet Puma -branding pryder tungen og afslutter det grundlæggende, men alligevel slående design.

Sæt på at falde den 12. januar, lad os forstå, om du holder på Bradley Theodore x Puma Thunder ned i kommentarafsnittet nedenfor! Mens du er her, er dette de øverste 6 Puma Thunder Styles for The Wintertime sæson!

Hvis du tror på at coppe nogle splinternye Puma -varme, skal du sørge for at inspicere strømmen her!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *