Supreme X Missoni arbejder sammen om et valg af strikstøj Staples

, der fortsætter åbningen af ​​sin Berlin-baserede flagskibsbutik, Ultimate er tilbage og fortsætter med sin række FW21-samarbejder. Denne seneste sammenkobling mellem Ultimate X Missoni viser en række vigtige strikstøj-look om vinteren såvel som efterårsfarver.

For de ukendte er Missoni en italiensk high-end modehjem forstået for sin høje kvalitet såvel som farverige strikstøjsstiler såvel som stilarter. Med næsten 70 år i spillet har Missoni netop finjusteret sin strikketøj med plan for at producere et produkt med ageless stil såvel som funktion. Mærket arbejdede endda sammen med Palm Angels tidligere på året for en ekspansiv kapsel.

Billede via Ultimate
Denne seneste samling består af tungevægtjakker, grafisk printved, halvlynlås -poloer, samarbejds -logo -udskrivningshætter samt stilfulde containerhatte, som alle viser en række uapologetisk høje strikstøjsdesign.

Billede via Ultimate
Tilsyneladende førende samlingen ser vi, at de tunge lynlås-jakker dukker op i både primært røde såvel som miljøvenlige toner, med de høje farvestrøjer med noget, der ligner Coogi-tryk fra 90’erne. Derudover har disse stykker en stor “Missoni Supreme” signatur bagpå.

Den fulde samling er indstillet til at falde denne torsdag kl. 11.00 GMT både i butikken såvel som online. I andre nyheder glam din spil med denne Gucci X Xbox Series X -bundt.

Billede via Supreme

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *