Lige introduceret i Nike UK: Air Force 1 Low ‘Type’ tilbydes nu i tre nye farver

, der overholder udsalgssuccesen for disse debutstilarter, har Nike til sidst givet en frisk batch af Air Force 1 Low ‘ Type’. Det kan ikke komme hurtigt tilstrækkeligt for dem af jer, der gik glip af debutpakken. Heldigvis tilbydes der nu en fuld størrelse løb for en ‘tredobbelt sort’ ‘hvid sort’ såvel som ‘klubguld’. Det er en af ​​denne uges en masse uforudsete dråber, der er offentliggjort meget først ved hjælp af @Thesolerestocks!

Int’l forsendelse

Køb nu

Inspireret af afdøde Steve Prefontaine er denne specielle AF1 en hyldest til en af ​​de hurtigste såvel som en masse karismatiske langdistanceløbere. Steve’s rekordbrydermil vises over sidevæggen såvel som tilføjelsen af ​​håndskrevne logoer såvel som gennemsigtige pasform sammenhark tilbage til de tidligste prototyper i denne berømte silhuet.

Int’l forsendelse

Køb nu

Luftforsvaret 1 -type ‘var sandsynligvis den hurtigst sælgende frigivelse af sommeren med hver såvel som enhver genopbygning, der overholdt næsten umulig at fange. Nu kommer denne trio, der ser ud til at være lige så hyped.

Grib dit par lige her før det uundgåelige udsalg samt hold dig limet til @thesolerestocks for meget mere af de allerbedste sneakeralarmer.

Int’l forsendelse

Køb nu

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *