Yoon Ahn udsætter sin allerførste Ambush NFT Collection

dag efter dag, det ser ud til, at meget flere mærker vove sig ind i NFT -rummet. Efter at Sportswear Gigantic Nike fik RTFKT Studios sent i sidste år, får den digitale verden hurtigt trækkraft og byder nye handlende velkommen dagligt. I løbet af de seneste uger har Yoon Ahn såvel som Verbal’s japanske modemærke Ambush forberedt sin web3 -indvielse.

Med titlen “Pow!” Samling, det 2.022-stykke job er et tydeligt nikk til Ahns Ambush Pow! Smykker, der bruger, der normalt består af vedhæng såvel som ringe den anbefaling Pop Art. Derudover skal info, der vedrører mynteomkostningerne såvel som dato, stadig bekræftes. Det, vi forstår indtil videre, er imidlertid, at disse 3D NFT -ringe vil blive tilbudt i forskellige farver med forskellige træk, så forvent et par usædvanlige stykker dukker op.

Derudover tilbydes deres Discord Group allerede til offentlig adgang, hvilket gør det muligt for medlemmer at holde så meget som dato med projektets nylige aktiviteter, herunder online AMA -sessioner med AHN såvel som verbal.

Uanset om du var en af ​​de heldige mennesker til at deltage i Ambush Discord Channel såvel som at få en OG -funktion til at blive hvidlistet, foreslår vi, at du stadig holder dine øjne skrælede lige her på den eneste leverandør, da vi fortsætter med at underrette dig med den nuværende NFT News. Når vi taler om NFT -udgivelser, falder Takashi Murakamis NFT -job hurtigere, tak til dig Tænk!

Billede ved hjælp af bakhold

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *