Se på Yeezy DSRT Boot i “Taupe Blue”

Yeezy -sæsonen ser ud til at være i fuld sving ideal nu, da Kanye og Adidas Originals netop har afsløret den aktuelle variant af den populære Yeezy DSRT -boot. Denne gang omkring den voluminøse silhuet vises i en “taupe blå” farvebane, der er meget forskellig fra tidligere iterationer. Modellen har altid været populær blandt fans af Yeezy -linjen, og vi forventer ikke, at denne gang er nogen anderledes!

Der er et åbenlyst tema ideelt nu på tværs af alt Kanyes arbejde, der involverer brugen af ​​lyse farvede farver, en verden udover hans tidligere smag, der var fokuseret på naturlige toner.

Billede ved hjælp af Yeezy Mafia
Udformet af en blanding af stoffer inklusive mesh, ruskind og syntetik viser overdelene et panelet look, der visuelt ligner den enormt populære Yeezy 500 silhuet. Branding holdes på et absolut minimum for et avanceret udseende, mens der forekommer masser af polstring omkring anklerne. Forskellige nuancer af beige og khaki mødes for et velkendt look med hensyn til farver.

Underfod er det sted, hvor handlingen virkelig sker på denne udgivelse, med den chunky og robuste eneste enhed helt pyntet i en livlig elektrisk blå skygge, der uden tvivl vil vende et par hoveder på gaderne. Hvis du prøver at finde det bedste midtpunkt til dit tøj, kan du være sikker på, at du ikke kan se længere, da disse helt sikkert passer til regningen!

Billede ved hjælp af Yeezy Mafia
Yeezy DSRT Boot “Taupe Blue ” ryktes at frigive den 29. marts, så hvis disse er på din hitliste, behøver du ikke vente for meget længere i køb for at tilføje dem til din samling! I mellemtiden skal du sørge for at holde det låst i ideelt her hos den eneste leverandør for alle de aktuelle fodtøjsnyheder og opdateringer, og mens du her er her, så tjek dit bedste look endnu på den nuværende Yeezy forbedret 350 V2!

Billede ved hjælp af Yeezy Mafia

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *