Kunne dette være den off-white X Converse Chuck Taylor All Star 2.0?

Den off-white x nike â € œThe Tenâ € samlingen var sandsynligvis det allerbedste sneaker-partnerskab til at falde sidste år, såvel som det ikke ligner hype er ved at dø når som helst snart. Med sytten off-White X Nike-sneakers, der falder fra nu op til slutningen af ​​2018, ser det ud til, at Power Duoen vil tilføje endnu en sneaker til sin line-up med den off-white X Converse Chuck Taylor All Star 2.0.

I modsætning til den, vi så tidligere i sommer, som [viste sig at være] falsk, ser denne Chuck Taylor ud som om den faktisk kunne være den ægte aftale. Med en mere pared-down æstetik sammenlignet med den allerførste iteration, bruger dette design en ren hvid lærred overdel. Off-Whites underskriftberetning pryder siden såvel som nedenunder, et sort såvel som hvid gummi mellemsål kan ses, der ligner Virgil Ablohs ikoniske stribede motiv.

Hvad tror du på den off-white x Converse Chuck Taylor All Star 2.0? Er du begejstret for denne udgivelse? Eller tror du, at det off-white X Nike Hype-tog er gået væk fra skinnerne? Lad os forstå dine tanker i kommentarfeltet nedenfor! I tilknyttede nyheder får den off-white X Nike Blazer â € œSpooky Packâ € en udgivelsesdato!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *