Et bedre kig på den off-white x nike air zoom tempo næste% “sort”

Efter at have fået et ekstremt kort sneak peek i slutningen af ​​sidste måned, tager vi nu et bedre kig på den længe ventede af -White X Nike Air Zoom Tempo Næste% “Sort”! En sko, der har været på vores radar siden årets begyndelse, her er absolut hvad vi forstår indtil videre!

Påtager sig en af ​​de hurtigste sko, der nogensinde er lavet, har den “sorte” nøjagtigt den samme banebrydende innovation dog i et dekonstrueret bundt, som kun Virgil Abloh måtte opnå. Med en sort Flyknit -konstruktion skyder en hvid skrubbede Nike Swoosh over sidepanelerne, mens lyse “Scream Green” accenter stiger ned på tungen såvel som blonder tip til en pop af kontrast.

Nedenunder opdager du en fuldstændigt myrdet zoom luft mellemsål for den perfekte mængde dæmpning både på såvel som fra banen, såvel som dette kommer i alt med en række miljøvenlige pigge under fødderne – et nikk til off -White X Nike “Running” -kollektion, der debuterede under Paris Fashion Week sidste år. Mens du måske spekulerer på nøjagtigt, hvordan disse potentielt kan være behagelige til daglig brug, er de virkelig lavet af en ekstremt blød gummi, som du overhovedet ikke føler.

Billede via REPGOD888

Billede via REPGOD888
For at afrunde alt udskrives teknisk ordiage langs det mediale sidepanel i den ikoniske off-white-stil, mens en vævet trækfane er syet på hælen og afslutter det virkelig unikke design.

Set til at falde engang inden for den første halvdel af 2021, vil den off-white X Nike Air Zoom Tempo næste% “sort” ligeledes introducere sammen med to andre farver, herunder “Racer Blue” såvel som “White”. Lad os forstå, hvilken farvebane du ville gå efter, såvel som mens du er her, kan du også tage et smugkig på det off-white X Jordan Brand Fall/Winter 2020 tøjkollektion!

Billede via REPGOD888

Billede via REPGOD888

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *