Et bedre kig på Grateful Dead X Nike SB Dunk Low

Da vi fik vores allerførste kig på Grateful Dead X Nike SB Dunk Low i marts, havde vi ærligt ikke noget koncept, hvad vi kunne forvente. Er dette et officielt samarbejde? Var det en trick -lomme i tungen? Hvad foregår præcist her? Efter to måneder får vi sidst et bedre kig på det skøre crep, såvel som heldigvis er alle vores bekymringer blevet besvaret.

Fremstillet i partnerskab med det legendariske rockband, der blev udviklet i 1965 såvel som efterfølgende opløst tredive år efter, er Grateful Dead Dunk Low i modsætning til noget, vi har set før. Påvirket af Grateful Dead Bears, en række stiliserede dansbjørne, der blev tegnet af Bob Thomas, er dette par pyntet i smidig ruskind såvel som et uklar materiale, der ligner en slående lighed med dyrets hud.

Blå accenter gør deres metode til den laterale såvel som mediale side Swoosh, ud over “Nike” -branken, der er skrevet i en psykedelisk skrifttype, der oser af 60’erne vibber. Du vil ligeledes opdage co-branded, der skitserer på skoens tunge, hvilket antyder noget, at vi ligeledes ser par påvirket af de fire andre bjørne.

Billede gennem REPGOD888

Billede gennem REPGOD888

Billede gennem REPGOD888
Selvfølgelig kan vi ikke tale om denne sko uden at diskutere tungenlommen, hvor du kan opbevare din trick stash. Uanset hvad du finder sted for at bruge dette til, vil vi sandsynligvis ikke vide det.

På dette tidspunkt forstås meget meget andet om den Grateful Dead X Nike SB Dunk Low, men vores kilder fortæller os, at de måske falder inden årets udgang. Lad os forstå, om du tilføjer et par til din personlige samling, såvel som mens du er her, skal du tage dit allerførste kig på Civilist X Nike SB Dunk Low!

Billede gennem REPGOD888

Billede gennem REPGOD888

Billede gennem REPGOD888

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *