Nike Air Max 98 Størrelse: Præcis hvordan passer de?

Nike Air Max 98 er bestemt en af ​​de nederste set silhuetter i Air Max-familien, selvom det er risikofri at oplyse, at det er en rutinemæssig funktion på tværs af vores fodtøjsrotationer lige her på den eneste leverandør. Oprindeligt introduceret tilbage i 1998 såvel som udviklet af Sergio Lozano fra AM95 -berømmelse, viser designen Chunky Vintage Vibes såvel som endda blevet brugt som det tomme lærred til partnerskaber med den ultimative såvel som adskillige andre.

Mens vi kan lide denne silhuet, får vi rutinemæssigt forespørgsler, der spørger nøjagtigt, hvordan den passer. Kører det stort? Lille? Er det stramt? Bekymre dig ikke meget mere, da vi har sammensat den øverste Nike Air Max 98 -størrelse -guide – hvilket antyder, at du aldrig vil købe den forkerte størrelse igen, inspicere det bedst her!

Nike Air Max 98 – Hvad er dommen?

FIT: Som en generel regel passer AM98 til størrelse, vi anbefaler ikke at dimensionere op eller ned.
Komfort: Luftsystemet i fuld længde skuffer sjældent, hvilket muliggør i lange perioder med behagelig slid.
Pleje: Uddybe paneler kan være udfordrende at rengøre, så brug en blød bustet ren såvel som rengøringsløsning.
Størrelse: Bliv tro mod din typiske størrelse såvel som at sørge for at bruge et konverteringsdiagram, hvis det er nødvendigt.

Nike Air Max 98 – Hvad vores produktspecialister synes

Billede gennem Overkill
“Jeg opdager, at både luftsystemet sammen med den øverste gør Nike Air Max 98 til en af ​​de mest behagelige Nike -silhuetter derude.”
Emily – Digital Advertising & Chicke Manager
Hvordan passer de?

For mig passer Nike Air Max 98 til størrelse, så det er simpelt ikke at gå galt på denne! Bliv bare med din typiske størrelse såvel som ikke fare for at prøve at gå op eller ned lidt, du kan opdage dig selv utilfreds med din nyeste politimand.

Er de komfortable?

De er ekstremt behagelige! Jeg opdager, at både luftsystemet sammen med den øverste gør Nike Air Max 98 til en af ​​de mest komfortable Nike Air -silhuetter derude. Jeg begyndte at vælge et par par, da Nike pumpede ud af en ton nye farver for at fejre 20 -års jubilæum tilbage i 2018.

Hvordan styler du dem?

De er så alsidige! Du kan style dem med jeans, cykelshorts såvel som joggere såvel som de stadig ser godt ud. Air Max 98 er en af ​​de sko, du bare kan være afhængig af for altid at gøre det, de er ganske meget en go-to.

Hvordan renser du dem?

Sneakers ER eller Jason Markk Wipes gør det. Især de lettere farver giver det mening at bare give dem en hurtig aftørring efter hver slid.

Billede gennem den eneste leverandør
”Air Max 98 er en slags usung helt i min bog. Det blev overskygget af sine forgængere såvel som ikke virkelig pop-off indtil genoplivningen tilbage i 2018 ”
Jack – Materiel forfatter
Hvordan passer de?

Air Max 98 passer til størrelse. Det er almindeligt såvel som let for mig, jeg går altid tts i enhver form for air max silhuet såvel som jeg har haft masser af dem gennem årene. Far ikke at tage en gamble i en mindre størrelse, eller du er helt sikkert ved at få ubehagelige tæer.

Er de komfortable?

Ja, jeg har aldrig rigtig haft et par op, før de retro havde OGS tilbage i 2018, så godt jeg brugte det par ihjel. De endte med at være hverdagslige slagere for mig på grund af netop nøjagtigt hvor fleksible såvel som behagelige de var i alle aspekter!

Hvordan styler du dem?

På grund af den chunky natur af silhuetten opdager jeg, at AM98 fungerer meget bedre med baggier bukser. En gå til form for mig i hele de køligere måneder ville være lastbukser, en langærmet tee-skjorter såvel som en pufferjakke, det er en mester hver gang.

Hvordan renser du dem?

På grund af den detaljerede paneler er Nike Air Max 98 ikke den enkleste sneaker at rengøre. Jeg prøver såvel som at forhindre at få dem beskidte i det allerførste, men hvis jeg laver en blødbristet ren, såvel som en rengøringstjeneste vil gøre opgaven pænt.

Billede gennem den eneste leverandør
“You can’t go wrong with subtle colour coordination with the Air Max 98.”
Alim – social network Executive
How do they fit?

The word on the street is to go 1/2 a size up, nevertheless I don’t truly believe it’s required with the AM98. I wear mine with ankle socks as well as although the in shape is a bit snug I wouldn’t want any type of additional room!

Are they comfortable?

They’re certainly a comfortable sneaker to have in the rotation. The toe box is fitted well however there’s likewise space to relocation your toes around so they don’t go numb. The full-length Air system makes a great deal of difference too.

How do you style them?

You can’t go wrong with subtle colour coordination with the Air Max 98. My go-to is to match the secondary colour of my attire with the Air Max unit. additionally I like a pair of 98s for summertime so I’d rock them with some Nike tech Fleece shorts!

How do you clean them?

I utilize Crep safeguard spray to stop them from getting filthy in the very first place! If worst does come to worst I discover a quick wipe over willFå dem friske igen. Teknikken er at ikke lade snavsopbygningen!

Billede gennem 43einhalb
“Jeg rocker typisk min Air Max 98s med lastbukser samt en hættetrøje. De er den ideelle kombination af kloge såvel som afslappet.”
Adam – Nyhedschef såvel som kreativ
Hvordan passer de?

For mig passer Nike Air Max 98 til størrelse. Jeg ville ikke gå nogen form for større eller mindre som disse i form helt i din typiske størrelse.

Er de komfortable?

AM98 er bestemt ganske behagelig, men jeg ville ærligt ikke rocke dem i en uge lige. Jeg forstår ikke, om det bare er mig, når jeg bærer dem i meget mere end en dag, fronten af ​​mine fødder føles lidt knust, men så igen, det kan faktisk bare være mig.

Hvordan styler du dem?

Jeg rocker typisk min Air Max 98s med lastbukser samt en hættetrøje. De er den ideelle kombination af kloge såvel som afslappet.

Hvordan renser du dem?

Hvis du forstår mig, er jeg ikke virkelig en smule fan af at rengøre mine sneakers, da jeg kan lide et par skrubber lige her såvel som der. Når det er sagt, hvis jeg skulle rense dem, ville jeg bruge en god vanskelig ren fra Jason Markk.

Billede gennem Overkill
Nike Air Max 98: Hvad du kræver at vide
Nike Air Max 98 er med alt såvel som formål, en prøvet såvel som evalueret klassiker. Vores produktspecialister mener ekstremt ekstremt af silhuetten såvel som det har en særlig placering i hjertet af adskillige sneakerheads. Selvom ikke hver eneste udgivelse er rødglødende hype, er enhver fodtøjsfanatiker værdig til et pålideligt par 98’ere i deres samling!

Sørg for at holde det låst i bedst lige her hos den eneste udbyder for alle de seneste Nike Air Max 98 -nyheder såvel som så meget mere!

Sørg for ligeledes at inspicere vores andre størrelsesguider for alle dine foretrukne Nike -silhuetter nedenfor:

Nike Air Max 97 Størrelsesvejledning
Nike Air Max 95 Størrelsesvejledning
Nike Air Force 1 Size Guide
Nike Air Max 1 Size Guide
Nike Dunk Size Guide

Billede gennem den eneste leverandør

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *