Travis Scott driller CPFM X Nike Air Force 1 ‘Sunshine’

billede via Travis Scott
Sidste uge gav ASAP Bari os et snig -kig fra Cactus Plant Flea Market X Nike Air Force 1. tjente som Cynthia Lu’s tredje Swoosh -samarbejde om året, det udløste virkelig samtale inden for sneaker -samfundet, især på grund af dets unikke hybriddesign. Nu har Travis Scott taget til Instagram for at tilbyde et andet kig på den varmt forventede sneaker, og her er hvad du har brug for at vide!

CPFM AF1 kaldes ‘Sunshine’, CPFM AF1 på den klassiske ‘hvide’ farve og er udformet af luksuriøst glat læder, der er så premium, som det bliver. De klassiske swooshes skyder over siderne og mediale sider, og dette er overlejret af luft mere uptempo-stil branding.

Billede via Travis Scott
I modsætning til det par, vi forhåndsvisede i sidste uge, er denne pyntet med “Sunshine”; på højre fod og “luft”; til venstre. De er også kombineret med en lysegul indersål, der er trykt med fed sort tekst for et look, der helt sikkert vil dreje hoveder.

På dette tidspunkt er stort set intet andet kendt om Cactus Plant Flea Market X Nike Air Force 1, men du kan satse på, at vi vil fortælle dig det, så snart mere info kommer ind, så sørg for at holde det låst På den eneste leverandør! Vil du gribe disse? Hvilke andre farver vil du gerne se? Fortæl os, hvad du tænker!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *