Nike Air Max 90 “Hyper Royal” er nu kun £ 60 på Nike UK!

Tidligere i år fejrede Swoosh tredive år af den legendariske AM90 med frigivelsen af ​​Nike Air Max 90 “Hyper Royal”. En del af den ekstremt ønskede “jubilæum” -pakke, det er vanvittigt at tro, at det nu kun er £ 60 med koden Shine2020 over på Nike UK!

£ 115,00 £ 60,00 Int’l forsendelse

Køb nu

En hyldest til OG, “Hyper Royal” fungerer på en ren hvid pasform sammen base såvel som er pyntet med lysegrå læder accenter såvel som stærke blå nuancer. Sorte mudguards omgiver ydersiden af ​​Air Max 90 for den traditionelle æstetik, som vi alle forstår såvel som kærlighed, mens gummierede aspekter på snøresystemet såvel som hælemblem giver et forberedt såvel som hårdt look.

Ledsaget af et par anatomiske buestøtter såvel som et komplementært hængemærke, bør denne specielle udgave Nike -sko ikke overses, især til denne skandaløse pris!

£ 115,00 £ 60,00 Int’l forsendelse

Køb nu

Tilgængelig nu for kun £ 60 med koden Shine2020, politibetjent Nike Air Max 90 “Hyper Royal” Ideal Now før det er så godt sent! Lad os forstå, hvis du håndteres for at sikre et par, såvel som mens du er her, kan du også inspicere de største Nike Air -tilbud fra hele Storbritanniens største detailhandlere!

£ 115,00 £ 60,00 Int’l forsendelse

Køb nu

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *