Den komplette Stranger Things X Nike ‘Independence Day’ -kollektion introducerer i morgen

Komplet Stranger Things sæson 3 frigiver til sidst i morgen, samt hvilken meget bedre metode er der for at fejre den vildt fremtrædende sci-fi-serie end med mærket Ny Stranger Things X Nike ‘Independence Day’ kollektion?!

Bestående af tre vintage silhuetter, hver såvel som ethvert design er malet i en patriotisk farveplan for at vise denne sæsons 4. juli. Cortez er udformet af et slående rødt læder med en kontrasterende hvid swoosh -skydning over laterale såvel som mediale sidepaneler.

På den anden side kan den blazer midt i den anden side prale af en stærk blå farvetone såvel som er udformet af smøragtige glatte ruskindpaneler. En chunky hvid gummi mellemsål sidder nedenunder for komfort, der er uden sammenligning. Ud over endelig får Tailwind 79 den fulde røde, hvide såvel som blå behandling, med en pasform sammen såvel som ruskindbygning til det allerbedste fra begge verdener.

Alle tre sko fungerer året “1985”; Præget på hælen som et nikk til den seneste komplette Stranger Things-sæson, såvel som co-mærket, der skitserer, dukker op på tungen såvel som indersål og afslutter det samarbejdsvillige udseende.

Stranger Things X Nike ‘Independence Day’ Collection er indstillet til at ramme hylder i morgen den 4. juli, nøjagtigt samme dag som komplette Stranger Things sæson 3. Lad os forstå, hvilket par du planlægger at tilføje til din samling, såvel som mens du er her, skal du sørge for at se på det fulde Nike Sneaker -serie!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *