Den off-white X Nike Zoom Fly SP-overflader i en ‘Bourgogne’ Colourway

The Off-White X Nike â € œThe Tenâ € Collection var sandsynligvis det allerbedste sneakerpartnerskab til at falde sidste år, samt Det ser ikke ud til, at hype snart dør ned. Med sytten off-white X Nike-sneakers, der falder fra nu op til slutningen af ​​2018, ser det ud til, at Power Duoen vil tilføje endnu en sneaker til sin line-up med den off-white X Nike Zoom Fly sp ‘Burgundy’.

Malet i en mørkerød farve i hele dens øvre er en ultra ren hvid swoosh til stede langs sidepanelerne, mens en ‘volt’-farvet patch forsyner skoen med et smukt kontrast. Nedenunder er der en sorte skum mellemsål til stede for ekstra komfort såvel som et glattere skridt, såvel som for at runde tingene af, “skum” -branding afslutter den dekonstruerede æstetik.

Hvad tror du på den off-white X Nike Zoom Fly sp ‘Bourgogne’? Er du ekstatisk for denne udgivelse? Eller tror du, at det off-white X Nike Hype-tog er gået væk fra skinnerne? Lad os forstå dine tanker i kommentarfeltet nedenfor! I tilknyttede nyheder kan en britisk udgivelse muligvis ske for den off-white X Serena Williams X Nike Air Max 97 â € œQueenâ €!

Billeder ved hjælp af sneakerbar Detroit

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *