Den off-white X Nike Air Jordan 4 “Sail” har endelig en udgivelsesdato

efter, hvad der ser ud som måneder med spekulationer, siden vi først så sneakersene afsløret under Paris Fashion Week, den off-white X Nike Air Jordan 4 “Sail” er endelig blevet prydet med en officiel udgivelsesdato, og det er sikkert at sige, at vi er begejstrede! Oprindeligt planlagt at frigive sammen med andre samarbejdsmodeller for at ære de nu annullerede Tokyo-olympiske lege, dette er et par, som sneakerheads har set op siden de første lækkede billeder.

Heldigvis har vi nu fået vores hænder på nogle officielle billeder med tilladelse fra Nike, og den off-white AJ4 ser bedre ud end nogensinde! Klassiske Virgil Abloh-funktioner som ”Air” -branding og det berygtede lynlåsstifter er til stede som nogensinde, og skyrocketing af disse til øjeblikkelig hype-status.

Billede via Nike

Billede via Nike
Med størstedelen af ​​sneakers pyntet i en diskret sejlfarve er dette et af de reneste par, vi har set fra Off-White siden den originale “The Ten”, og Colorway sidder perfekt på den legendariske Tinker Hatfield designet Silhouette. Overdelene er også udformet af premium læder, der viser det luksuriøse look, du ville forvente af Louis Vuitton Creative Director.

Disse er heller ikke genert for branding, med klassiske Jordan-logoer som Jumpman, der optræder sammen med det førnævnte “Air” -logo, zip-tie og selvfølgelig brandede “Shoelaces”.

Billede via Nike

Billede via Nike
Hvis du ønsker at få dine hænder på dette par med høj varme, er den gode nyhed, at de er klar til at frigive globalt via udvalgte detailhandlere den 25. juli. De vil bestemt ikke være en let politimand, så sørg for at holde den låst til den eneste leverandør for alle de nyeste afgørende opdateringer og frigive oplysninger, på den måde har du en bedre chance! Mens du er her, så tjek det kommende Fragment Design X Air Jordan 3!

Billede via Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *