Den off-white X Nike Air Force 1 “University Gold” bliver afsløret

Virgil Abloh stopper aldrig,? Med den off-white X Nike Rubber Dunk på vej, får vi nu nyheder om, at den amerikanske modedesigner vil genforenes med Swoosh for Off-White X Nike Air Force 1 “University Gold”! En farveplan, der helt sikkert vinder hjerterne fra adskillige sneakerheads, her er hvad vi forstår indtil videre!

Info med tilladelse fra respektabel sneakerinsider @pyleaks, den næste ow AF1 vil blive dyppet i en stærk gul nuance med “Metallic Silver” Nike Swoosh -branding, der skinner langs laterale såvel som mediale sidepaneler. De typiske dekonstruerede berøringer gør comeback, med det berømte røde lynlås såvel som citeret tekst, der spiller en stor funktion her.

Rene hvide snørebånd binder hvad som helst sammen, såvel som for at runde alt af, “luft” udskrives langs mellemsålen for den legendariske off-white æstetik, som vi alle forstår såvel som kærlighed.

Nu til den vigtige info om relevant frigivelse. Hvis du vil have den off-white X Nike Air Force 1 “University Gold” i din daglige rotation, bliver du nødt til at vente til 2021. Sørg for at være et af de mest forventede partnerskaber i næste år, sørg for, at du Hold det låst på den eneste udbyder, så godt vi lader dig forstå, så snart som meget flere nyheder ruller ind. I mellemtiden skal du se bedre på den off-white X Air Jordan 1 “Canary Yellow”!

Billede gennem py_rates

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *