Den stakkels Bunny X Adidas ZX 8000 “Ice Cream” er lige så vidunderlig, som den ser ud

, stakkels bunny er bestemt ingen komplet fremmed, når det kommer til de tre striber. Faktisk komponerede vi endda et helt stykke, der forklarede, hvorfor hans forum Low var årets mest populære partnerskab. At holde dette sagt, det ser ud til, at den Puerto Rica -rapper har endnu mere op i ærmet, når vi ser vores ekstremt allerførste kig på den kommende stakkels Bunny x Adidas ZX 8000 “Ice Cream”!

En af de mest unikke farver for at nåde den traditionelle ZX 8000 -silhuet, dette er påvirket af alles foretrukne skyldige fornøjelse. Malet i en række vidunderlige toner, herunder blå, orange, lilla såvel som gul, er disse alle gjort op på en bølget måde for at få et look, der ligner smeltende is. Faktisk kan du endda se et par af farverne, der lækker ned ad torsion mellemsål!

Andre seje detaljer inkluderer en stærk blå indre foring samt en Adidas -trefoil, der pryder tungen. Du vil ligeledes opdage en blank hæltæller, der kontrasterer mod det matte læder såvel som ruskind.

Næsten meget andet forstås om den stakkels Bunny x Adidas ZX 8000 “is”, men med den varme vejrforhold hopper vi disse frigivelser før snarere end senere. Lad os forstå, hvad du tror på Reggaeton -stjernens seneste sko såvel som i tilknyttede nyheder, Jeremy Scott X Adidas Originals Partnership gør et betydeligt comeback!

Billede via Cuong0315
Int’l forsendelse

Se mere

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *