Supreme X Nike Air Max Goadome falder senere i år

efter deres sindssygt populære Air Force 1 -samarbejde tidligere på året, det ser ud til, at Supreme vil genforenes med Swoosh for Supreme X Nike Air Max Goadome. Oprindeligt frigivet som en ACG -silhuet tilbage i 2016, har modellen fungeret under radaren lige siden, og her er hvad vi ved hidtil.

Det første par er indstillet til at falde i to robuste farver, og det første par vil blive malet i “Triple Black”, mens den anden har mere eller mindre den samme makeup, men med et strejf af “ildrød”. Udformet af glat læder overalt, perforeringer nåde de laterale og mediale sidepaneler for ekstra åndbarhed, mens rustfrit stål accenter injicerer et utilitaristisk element til dem.

CO-branded detaljer rammer hælen, og nedenunder finder du en ekstra tykk Nike Air mellemsål, der er foret med en overdrevet gummi ydersål i langvarig trækkraft med hvert trin.

Billede ved hjælp af py_rates
På dette tidspunkt vides stort set intet andet om Supreme X Nike Air Max Goadome, men vi må forvente, at de falder engang i slutningen af ​​året omkring feriesæsonen. Fortæl os, hvad dine første indtryk er af denne sammenbrud, og i beslægtede nyheder har nødlidende denimfunktioner på Supreme X Vans Summer 2020 -kollektionen!

Billede ved hjælp af py_rates

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *