Et til fods kig på Harry Potter X Vans Collection

hekser samt troldmænd, glæder dig! Efter at have været drillet tilbage i april, er den vidunderlige Harry Potter X Vans Collection til sidst ankommet, såvel som vi nu ser til fods! Når man hylder alle de fire Hogwarts-huse, er en aldrig før set hverdagens profetinspirerede Colourway ligeledes blevet afsløret!

Gryffindor er repræsenteret af SK8-HI-silhuetten. Med en sort ruskindbase gør rød såvel som guldstriber deres metode til laterale såvel som mediale sidepaneler, mens husets signatur løve -crest ligeledes gør sin eksistens kendt. En mere SK8 -HI -silhuet frigiver som en del af pakken med en slående blå såvel som sort kombination med gentagne lynbolte over checkerboard -øvre – et nikk til den primære hovedpersons berygtede pandearr.

Nu for den meget vigtige udgivelsesdato! Ifølge rygterne er Harry Potter X Vans Collection indstillet til at falde i morgen den 7. juni på varevogne såvel som at vælge aktionister. Lad os forstå, hvilket par du planlægger at hente, såvel som mens du er her, se på den fulde Vans Sneaker Collection!

Billeder gennem Hypebeast

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *