Der er en stormbrygning i typen af ​​Air Jordan 4 “Red Thunder”

Efter at have lavet et stort comeback i år, ser det ud til, at Air Jordan 4 er lige her for -fod se på den legendariske AJ4 “Thunder”. Fra et farvestedt er designet ekstremt visuelt ligner den legendariske “opdrættede” farve, selvom det har en helt anden stemning, som fans allerede ser frem til! Hvis du er en Chicago Bulls-fan, er disse bestemt en must-cop, såvel som selvom ikke er du nødt til at tilføje disse til samlingen.

Med tilladelse fra pålidelig sneakerkilde Repgod888 er dette de første nogensinde til fods skud i denne udgivelse såvel som det er risikofri at oplyse, at de har fået os endnu meget mere begejstrede for lanceringen. Hvis du endnu ikke er gået ned i Air Jordan 4 (først udgivet i 1989 såvel som udviklet af Tinker Hatfield), skal du holde fast, da det er ved at ende med at blive din nye foretrukne silhuet!

Billede gennem repgod888air Jordan 4 “Red Thunder”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem repgod888air Jordan 4 “Red Thunder”

Int’l forsendelse

Se mere

Parret er udformet af en variation af materialer på tværs af overdelene, herunder ruskind, læder, samt passer sammen for et struktureret udseende. Branding holdes på et minimum, hvor Jumpman -logoer kun er til stede på tungen såvel som på hælfanen, mens tonalømning såvel som dynamiske røde detaljer forbliver tro mod farven. Masser af polstring er til stede omkring anklerne, hvilket antyder, at dette er meget mere end behagelige, mens et Nike-luftdæmpningssystem i fuld længde findes under mellemsålen.

Hvis Air Jordan 4 “Red Thunder” er på din hitliste, bliver du nødt til at sidde tæt lidt længere, da parret ryktes at frigive senere på året, men som endnu ikke har vi nogen officiel dato. Sørg for at holde det låst i bedst lige her hos den eneste udbyder for alle de seneste nyheder såvel som opdateringer i sneakerverdenen såvel som mens du er her, inspicér officielle billeder af Jean Paul Gaultier X Sacai X Nike Vaporwaffles!

Billede gennem repgod888air Jordan 4 “Red Thunder”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem repgod888air Jordan 4 “Red Thunder”

Int’l forsendelse

Se mere

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *