Supreme vender tilbage for at vise sin betydelige forår/sommer 2022 Lookbook

kun en uge på sin drille af den kommende samling, New York Streetwear Imprint Supreme er tilbage, og denne gang klar til at besvare alle vores spørgsmål. Supreme har nu frigivet sin fulde forår/sommer 2022 Lookbook og unødvendigt at sige, det er så betydeligt og eklektisk, som man kunne forvente.

Billede ved hjælp af Supreme
På trods af at samlingen har et forår og sommerfokus, har Supreme tilsyneladende valgt en enorm række overtøjsmuligheder, herunder pufferjakker, arbejdstøjstykker, faux-b-frakker i fuld længde og selvfølgelig bombefly og varsity-stilarter. Hver af disse stykker ankommer med en særlig indflydelse og har velkendt ikonografi fra dem som Silver Surfer og Michell & Ness Stadium.

Billede ved hjælp af Supreme
Når vi går videre, ser vi også en række strikkede trøjer, der ankommer i et dristigt udvalg af farver og farver. Inkluderet i tilbudene ser vi et Nate Lowman -stykke komplet med et kuglehulsdesign.

Billede ved hjælp af Supreme
Der er naturligvis også en lang række tee -skjorter tilgængelige. Standouts inkluderer et stykke, der indeholder højeste meget elskede Chloe Sevigny i en stadig fra 1997-filmen Gummo, samt en række rugby- og fodboldinspirerede tilføjelser.

Tilgængelig tilbehør inkluderer alt fra en Airstream Travel Trailer, helt til Kraft Macaroni & Cheese Boxes. Med så meget tilgængelig er det svært for os at beskrive størrelsen af ​​denne samling, så sørg for at tjekke den fulde lookbook her. I andre nyheder viser Carhartt WIP dæmpede toner til foråret 2022.

Billede ved hjælp af Supreme

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *