Medbring varmen denne sæson med disse brand Converse Chuck 70s

Converse dækker dybt ned i deres arkiver denne sæson for at bringe et design tilbage, som selv den legendariske fyr Fieri ville godkende. Påtager sig den klassiske Chuck 70, er det oprørske flammeprint tilbage fra 90’erne, og det er tilgængeligt at politimand lige nu i to fyrige stilarter!

Ankommer på den høje top- og lave topsilhuetter, er ulemperne tilgængelige i sort / hvide smag med en thrasher-inspireret flammeprint, der helt sikkert vil sætte din samling i tall. Ved at falme fra orange til rød udskrives den høje varme grafik oven på en holdbar lærred overdel, der er perfekt til skøjteløb i.

En ren off-white vulkaniseret mellemsål sidder under fødderne for komfort, der har ført industrien i årtier, og en gummi “Converse All Star”; Patch rammer hælen og afslutter de tidløse design.

Hvis du vil have et par af disse Converse Chuck 70s, er de nu tilgængelige på Converse. Kører en halv størrelse stor, sørg for at klare sig, før de sælger ud! Men hvis du uanset grund ikke er en stor fan, skal du sørge for at se på resten af ​​Converse Sneaker -serien nu!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *