Flere Yeezy 500 -farver frigives endelig senere i sommer!

Det er helt vanvittigt at tro, at sidste gang vi fik en Yeezy 500 var helt tilbage i november sidste år. En af Kanye Wests mange eksperimentelle silhuetter nogensinde, sneakerheads overalt har ventet på, at en anden farve skal falde, fordi for evigt. Når det er sagt, har vi nu frigivet info til den næste ørkenrotte, og at sige, at vi er over hyped, er overhovedet ingen overdrivelse!

Døbt ‘Bone White’, blev denne farve først lækket af Ibn Jasper tilbage i 2017. Med en intrikat design øvre, der ligger en slående lighed med ‘rødmen’, består den af ​​paneler af mesh, læder og ruskind. Ultra -rene hvide accenter ankommer på snørebåndet og den skulpturerede adiprene mellemsål, der er foret med en elastisk gummi gummi ydersål for ekstra trækkraft.

Ifølge Sneaker Insiders Yeezy Mafia vil den varmt forventede Yeezy 500 ‘Bone’ White ‘frigive i fuld familiestørrelse engang i august. En bør politimand til enhver sneaker -samling, sørg for at holde den låst på den eneste udbyder for meget mere frigivelsesinfo, når den udvikler sig, og mens du er her, skal du se på det fulde Adidas Sneaker -serie!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *