Supreme X Nike Cross Trainer Lavt samarbejde ankommer i to farver til efteråret 2021

med kun tre måneder tilbage tilbage, før vi overgår til et nyt år, fan-favorit skate/streetwear label Supreme og Sportwear Giant Nike genforenes en gang mere For et eftertragteligt tilbud om at afslutte året med et smell. Tilfælde: Den øverste X Nike Cross Trainer Low.

Duoen har arbejdet på dominerende Nike -modeller i det forløbne år – Nike Dunk og Nike Air Max Plus. Imidlertid er mindre kendte modeller som Nike Air Max 96 også vist, hvor Air Cross-træneren fra 1987 er den seneste til at ride på bølgen.

Billede via Supreme
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Supreme
Int’l forsendelse

Se mere

Two-Colourway-pakken tilbyder krydsstransportsko med hvide og sorte perforerede læderbaser. Den “multi hvide” version modtager pops af rød, gul, grøn og sort over komponenterne, inklusive “Nike Air” og “Supreme” branding på bagsiden. Sidstnævnte “Multi Black” udviser derefter en kontrasterende flair, med kun grøn, rød og sort, der markerer komponenterne. En tonal “Nike” -mangel på tungerne og yderligere Supreme X Nike -aftryk på indlægssålerne afslutter den forventede sammenbrud.

Vil du introducere Supreme X Nike Cross Trainer lav til din rotation inden udgangen af ​​dette år? Sørg for at holde det låst lige her på den eneste leverandør for alle de nyeste Nike -udgivelsesdatoer. I lignende nyheder falder Supreme X Nike Shox Ride 2 -kollektionen næste forår!

Billede via Supreme
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Supreme
Int’l forsendelse

Se mere

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *