Bape X ubesejrede X Adidas ZX 8000 fortsætter den legendariske sammenbrud

Der er ingen stoppende A-ZX-serien. Efter et samarbejde med University of Miami er den længe ventede BAPE X ubesejrede X Adidas ZX 8000 endelig blevet officielt afsløret. Et tre-vejs partnerskab, der har foregået i årtier nu, deres nyeste projekt er muligvis bare et af deres mange berømte endnu, og her er alt, hvad vi ved indtil videre!

Hvis du kan huske, samarbejdede en bademap og UNDFTD for en ZX 5000 tilbage i 2013, så denne slags fungerer som en efterfølger af den mega hyped -udgivelse. Først lækket helt tilbage i august, ZX 8000 har et nylonunderlag, der er helt gjort op i deres signatur 1. Camo -motiv. Dette er derefter overlejret af paneler af smøragtig glat ruskind, mens tre stribe branding skyder over laterale og mediale sidepaneler.

Billede gennem adidas

Billede gennem adidas

Billede gennem adidas
Metallisk guld co-branding har også et glamorøst look, mens BAPE og ubesejrede logoer er broderet på henholdsvis venstre og bedste hæle. For at afrunde det hele dyppes adidas torsion mellemsålen i en ultra ren hvid nuance og afsluttes med en glat gummi gummi ydersål, der afslutter designet.

Nu for den meget vigtige udgivelsesdato. Hvis du vil have BAPE X ubesejrede X Adidas ZX 8000 i din personlige samling denne sæson, er du nødt til at lytte op. Det sorte par er indstillet til at falde over hele verden den 20. november, mens det grønne par er eksklusivt for BAPE og ubesejrede butikker og frigives på samme dag. Fortæl os, hvad du synes om denne sammenbrud, og kunne en anden Bape x Adidas superstjerne være i værkerne?

Billede gennem adidas

Billede gennem adidas

Billede gennem adidas

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *