Jon Wexler tweets “#fakenews” som reaktion på erklæringer af en Yeezy stigning 350 V2 ‘opdrættet’ Restock

Jon Wexler, Adidas ‘verdensomspændende direktør for hjemmeunderholdning samt influencer -marketing, bare lukket rygter om en Yeezy -stigning 350 V2 ‘Opdrættet’ RESTOCK. Begivenheden fandt sted i weekenden som reaktion på en tweet fra Yeezy Mafia. I henhold til den fremtrædende lækagekonto ville denne genopbygning af en ekstremt fremtrædende farve være dukket op så snart efteråret, 2019.

Når det er sagt, den fyr, der var ansvarlig for at bringe Kanye over til Adidas, var Jon Wexler hurtig til at afvise rygterne. Når han gentweet Yeezy Mafias udgivelse (som er fordi han er blevet slettet), skrev han med udtrykket “#fakenews”;.

Opdateringen var tilfreds med frustration fra fans, mens andre lækagekonti stadig er fast ved, at frigivelsen går videre. Som myndighed til alle ting Yeezy, burde Wexlers tweet imidlertid til sidst sætte disse rygter til hvile.

Vi har for nylig fanget Jon Wexler for at tale om hvad som helst fra influencer -reklame til hans foretrukne sneakers såvel som nøjagtigt hvordan han gjorde Kanyes partnerskab til den mest succesrige af sin art. Stil ind på den podcast lige her såvel som at holde øje med meget mere information om de seneste Yeezy 350 -udgivelser.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *