Detroit inspirerer New Rick Williams til Unique Life X Puma Collab

Et lignende brev til byen Detroit, den nye Rick Williams for Unique Life X Puma Pack er indstillet til at blive frigivet til hjælp for Unique Life’s kommende indflydelsesdag. Fed, trendledet såvel som ultra funktionel, begge par i sorten er allerede kaldt en must-cop så godt, som du ser hvorfor.

Billede gennem Puma
Udformet med en ruskind såvel som læderoverdel for et look, der er tydeligt multi-tekstureret, tager det allerførste par i pakken signaler fra den chunky-trainer-tendens. Med en tyk mellemsål, der er udstyret med meget behagelig dæmpning, tilbyder brugsstilen snørebånd en tilpasselig form såvel som stilfuldt touch. Optimeret greb kommer takket være den strukturerede slidbane, såvel som hele stilen er afsluttet med ‘Detroit inspirerer verdens’ bogstaver på bagsiden.

Billede gennem Puma
Den anden stil i den lille samling er mindre chunky såvel som meget mere strømlinet. Det ‘inspirerede’ slogan fås i den type broderede bogstaver til siden såvel som mellemsålen er tilgængelig i lysegul – så du kan ikke gå glip af.

På grund af fald den 7. december bliver de tilbudt i Footlocker Detroit Neighborhood Store. Hold øje med den eneste udbyder for at være den allerførste til at forstå, når Rick Williams for Unique Life X Puma Collab kan samles i England.

Billede gennem Puma

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *