Den off-white X Nike Air Force 1 “Green” er blevet afsløret

, da vi fortsætter med at sørge over det tragiske tab af off-white-skaberen såvel som Louis Vuitton designer Virgil Abloh, vi ser nu på Den aldrig før set off-white X Nike Air Force 1 “Green”. Opbygget af Tremaine Emory, der netop for nylig blev udnævnt til innovativ direktør for Supreme, arbejdede Abloh i denne specifikke silhuet sidste gang med “University Gold”, der fejrede åbningen af ​​hans udstilling på ICA Boston.

Ankommer i en dristig miljøvenlig farvetone, er denne Air Force 1 udformet af glat såvel som smidig læder overalt. En metallisk sølv swoosh skyder over sidepanelerne, mens teknisk ordiage udskrives på tværs af den mediale side i en sprød hvid farvetone. “Air” -tekst pryder luften mellemsål under fødderne såvel som selvfølgelig kan du ikke tale om denne mystiske farve uden at nævne det matchende zip-tie, der har endt med at være en ow-hæfteklamme gennem årene.

Emory var en ekstremt tæt god ven til Abloh, så der er bestemt ingen tvivl om legitimiteten af ​​dette. Ved at holde dette sagt, de sidste to gange, som Virgil faldt Nike AF1’er, har de været specielle for bestemte kunstgallerier såvel som museer i staterne, så der er en stor mulighed for, at dette bare kan være en af ​​disse dråber.

Uanset hvilken situation der måtte være, vil den eneste leverandør være den allerførste til at lade dig forstå meget mere om den off-white X Nike Air Force 1 “grøn”, så sørg for at holde den låst for meget flere nyheder, når det udvikler sig. Lad os forstå, hvad du tror på denne farve såvel som i tilknyttede nyheder, den allerførste Louis Vuitton X Nike Air Force 1 for nylig solgt for over $ 350.000 på auktion!

Billede gennem denimtear
Int’l forsendelse

Se mere

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *