Nike Air Max 2090 “Valerian Blue” er nu kun £ 59 ved Foot Locker UK!

Hvis du stadig ikke har et par AM2090’er i din samling, så har du ikke længere nogen form for undskyldning, da Nike Air Max 2090 “Valerian Blue” nu kun er £ 59 over ved Foot Locker UK! Med en RRP på £ 130 er det mindre end halv pris, så stop det, du laver, såvel som politibetjent selv et par bedst nu!

Med en syntetisk overdel, der er slankt, glat såvel som passende futuristisk, kan “Valerian Blue” prale af slående “volt” accenter overalt for en pop af kontrast, der helt sikkert drejer hoveder. Et fuldstændigt omarbejdet håndtag det traditionelle Air Max 90, en Swoosh -kontur skyder over laterale såvel som mediale sidepaneler, mens et plastikklip såvel som bungee -ledning på tungen såvel som hælen tilbyder en robust æstetisk, der er ideel til dagligt have på.

Nedenunder opdager du en ekstra chunky Nike Air mellemsål, der er direkte påvirket af AM90, såvel som dette kommer i alt med en synlig boble, der helt sikkert vil tilbyde komfort såvel som dæmpning i flere dage.

Tilgængelig nu for kun £ 59 ved Foot Locker UK, få fat i Nike Air Max 2090 “Valerian Blue” Bedst nu, mens din størrelse stadig er på lager! Lad os forstå, hvis du formåede at klare sig såvel som i tilknyttede nyheder, er Sacai X Nike Vaporwaffle “Black” såvel som “Sail” denne uges mest populære udgivelser!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *