Gleasures Summertime 2021-kollektionen er en Varm Weather Condition Victory

, der overholder frigivelsen af ​​Pleasures X Adidas Superstar “Black” i sidste måned, det LA-baserede brand er tilbage med endnu en samling af varmt vejr retro- Inspirerede varer. Formuleret af en greb om kreative, herunder La Surfer Chad Greenberg, grafisk designer Jacob Geezer, DJ Healthy Drummer samt Illustrator Wyatt Knowles, skærmbilleder en overflod af stærke såvel som livlige tilbud, der er forberedt på at tage vores sommertilpasning til det næste niveau.

Den fulde samling indeholder både mænds såvel som kvindestykker, der består af en række garderobefundament, såsom matchende arbejderjakker såvel som bukser, en række grafiske t-shirts, lejr krave-skjorter, sved samt hættetrøjer. På toppen af ​​disse stykker er der vist en overflod af farverige stilarter såvel som grafik med Signature Pleasures -logoet, der får et regelmæssigt udseende.

Billede via fornøjelser
Standout -stykker fra samlingen inkluderer den plettede arbejdsjakke såvel som bukser, der dukker op i en brændt orange farvetone, en pop krave -shirt med både hjerte såvel som blomstermotiver, en matchende regnbue -stil hættetrøje såvel som sporbukser samt en Valg af tie-dye-t-shirts.

Billede via fornøjelser
Samlingen tilbydes nu på Pleasures -webstedet samt vælger detailhandlere, så gå ikke glip af såvel som politibetjent, mens du stadig kan. I andre nyheder går Stussy X Cactus Plant Flea -markedet sammen, når de igen for et sommerbeklædningskapsel om sommeren.

Billede via fornøjelser

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *