Sci-Fi-anime vises på Nike Air Force 1/1 “Nike og The Mighty Swooshers”

Det er sikkert at sige, at nogen hos Nike er en stor fan af japansk kultur. I de sidste par måneder har vi set betydelige tilbud fra Beaverton -mærket udstyret i japansk komfortbutikforfriskninger, derefter en for nylig afsløret dunk -lav høstinspiration fra kunsten at japansk havearbejde. Og nu er et meget eftertragteligt par netop blevet afsløret af Sneaker Insider @wavegod_thelegend, Nike Air Force 1/1 “Nike og The Mighty Swooshers” er udstyret med sci-fi/mecha anime grafik, og det er garanteret at være et stort hit blandt Alle disse crunchyroll binge-watchers.

Denne Air Force 1-variant påtager sig Sportswear-gigantens “1/1” arrangement-et koncept udviklet af Nike, der giver brugeren mulighed for at skifte silhuetpaneler ved hjælp

Billede ved hjælp af bølgegrader_thelegend
Int’l forsendelse

Se meget mere

Billede ved hjælp af bølgegrader_thelegend
Int’l forsendelse

Se meget mere

Fra hæl til tå vises hver sektion af AF1 med forskellige anime-relaterede illustrationer minus tungen, snørebånd, luftmellemål og gummi ydersål, som alle vælger standardblå, grå, sort og hvide farver. Start med designens showstopper er sidevæggen Swoosh-logoer omdannet til mecha robot-imponerende form med flere nuancer, ligesom en Gundam, hvis du ved, hvad det er. Dette efterfølges derefter af hæloverlejringer og Nike tungeetiketter med meget dybdegående manga-stil øjne, og færdiggørelse Præstinde og korthåret pilot i en dragt, der ligner karakterer fra Darling i Franxx.

Hvis du søger at tilføje Nike Air Force 1/1 “Nike og The Mighty Swooshers” til din rotation, så sørg for at holde din radar låst i den eneste leverandør, da vi vil være den første til at afsløre de nuværende Nike -udgivelser . I relaterede nyheder er her de bedste anime-inspirerede sneakers gennem tidene!

Billede ved hjælp af bølgegrader_thelegend
Int’l forsendelse

Se meget mere

Billede ved hjælp af bølgegrader_thelegend
Int’l forsendelse

Se mere

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *