Nike Air Max 90 “Desert Camo” fås nu på afkom!

Efter en kort forsinkelse er den varmt forventede Nike Air Max 90 “Desert Camo” nu tilgængelig på afkom! En del af “Surplus Pack”, der gjorde sin storslåede debut i sidste uge, giver denne særlige farvebane os alvorlige off-white x nike vibes, og det er absolut bedst for de våde og blæsende måneder fremover.

Dækket i hårdt og hårdt slidematerialer fungerer denne Air Max 90 ovenpå en langvarig cordura -base og er overlejret af læder- og ruskindpaneler for ikke at gå på kompromis med luksus. Malet i en ren solbrun palet, skitserer en strejf af “sikkerhedsorange” tokeboksen og tungen for en pop af kontrast, der helt sikkert drejer hoveder.

Int’l forsendelse

Køb nu

Int’l forsendelse

Køb nu

Træk faner Pynt tungen og hælen for en ekstra utilitaristisk æstetik, og afrunding af det hele er en Nike Air mellemsål under fødderne, der er blevet befæstet af en stærk gummi ydersål, komplet med stor trædning for ekstra trækkraft med hvert trin.

Tilgængelig nu på afkom, Nike Air Max 90 “Desert Camo” burde absolut ikke gå glip af, så få fat i din størrelse, mens den stadig sidder ideel nu. Fortæl os, hvad du synes om denne udgivelse, og i beslægtede nyheder gør DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” fra 2004 comeback!

Int’l forsendelse

Køb nu

Int’l forsendelse

Køb nu

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *