Et til fods kig på Air Jordan 1 High OG “Light Combination Red”

Vi fangede vores ekstremt allerførste kig på Air Jordan 1 High OG “Light Combination Red” All the Method Back i december Så snart skuddene lækkede online, ønskede sneakerheads overalt et par. Et forfriskende håndtag med den legendariske basketballsko, vi ser nu et til fods udseende takket være disse splinternye skud fra Sneaker Insider @Hanzuyying!

Udformet af premium kornlæder har den “lette kombinationsrøde” en ren hvid base, mens røde paneler gør deres metode til kraven, hælen såvel som toebox. For en ekstra pop af kontrast har Nike tilføjet “laserorange” accenter til ankelen såvel som Swoosh for et slående look, der helt sikkert drejer hoveder. Når det er sagt, mens denne farvekombination bestemt er helt ild, har mange af jer sammenlignet den med McDonalds kombination så godt som vi er nødt til at være enige.

Billede gennem Hanzuying

Billede gennem Hanzuying

Billede gennem Hanzuying
Under Air Jordan 1 opdager du en sprød ren luft mellemsål. Dette giver uovertruffen komfort såvel som dæmpning både på såvel som fra banen. For at runde alt afslutter en sort gummi -ydersål designet og binder den æstetiske helt sammen.

Hvis du vil have Nike Air Jordan 1 High OG “Light Combination Red” i din personlige samling, skal du lytte op! Mens en udgivelsesdato endnu ikke er officielt bekræftet, siger rygtet om, at de vil droppe denne sommer den 21. juni. Lad os forstå, hvad du tror på denne farve, såvel som i tilknyttede nyheder, får Air Jordan 1 Vintage High OG “forbudt” en patent læder makeover!

Billede gennem Hanzuying

Billede gennem Hanzuying

Billede gennem Hanzuying

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *