Denne kommende Adidas -tilstoppelse er skørere end Yeezy Foam Runner

med sommeren, der kommer lige rundt om hjørnet, det er tid til at begynde at tænke på din strandrotation. Hvis kroker tilstopper er lidt for basale for dig og Yeezy -lysbilleder og skumløbere ikke er din ting, ser det ud til, at mærket med de 3 striber kunne være ved at vende sommersko -spillet på hovedet med en mystisk Adidas -tilstopning – og her er Alt, hvad vi kender indtil videre!

I modsætning til noget, vi har set før, har den tyske gigants nyeste overtagelse af coLL -silhuetten en fuld Eva -skumkonstruktion og er malet i en “tredobbelt sort” Colourway. En række perforeringer skyder hen over laterale og mediale sidepaneler, mens syv meget mere er prikket langs tokeboksen for ekstra åndbarhed. Mens lysbilleder generelt holder tingene temmelig lette og undervurderede, har ADI tilføjet en CLIMACOOL Vento -inspireret mellemsål til dette par, hvilket resulterer i et ekstra tykket look, der helt sikkert vil give dig en vis højde.

Billede gennem Woganwodeyang
Int’l forsendelse

Se mere

Sockliner er udformet af et let neoprenmateriale, og tre lodrette striber løber ned ad hælen i hvidt, svarende til det, du ville finde med Yohji Yamamotos Y-3-undermærke. For at afrunde det hele er tungen dekoreret med et enkelt Adidas-logo, der afslutter den virkelig en-af-en-slags æstetik.

Næsten meget andet vides om Adidas -tilstoppet “Triple Black” på dette tidspunkt, men vores kilder fortæller os, at en sommerlancering er nært forestående. Fortæl os, hvad du synes om denne mystiske model, og i beslægtede nyheder, kan dette være Yeezy Foam Runner V2?

Billede gennem Woganwodeyang
Int’l forsendelse

Se mere

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *