Kanye gjorde lige Kim til en delejer af Yeezy

Kim er nu en delejer af Yeezy-mærket, som tilsyneladende er værd over 1 milliard dollars. Lederen af ​​Kardashian -klanen udsatte nyheden om Ashley Grahams ganske store tilbudspodcast. Kanye begav åbenlyst Kim deler i branchen som en tak for ikke at arbejde med rivaliserende tøjetiketter.

”Et brand tilbød mig en million dollars til at offentliggøre, du ved, et par af deres tøj. Så godt som de typisk … Jeg vil ikke oplyse, hvem mærket er, men de slår generelt af Yeezy, ”afslørede hun.

Kim nægtede, at pengene dog blev begavet et endnu meget bedre tilbud fra hendes husbond. I sendte hende ikke kun en siger takket være jeres note indeholdt dog en million dollars inspektion samt en kontrakt om delejerskab af hans globalt anerkendte brand.

”Jeg åbner konvolutten så godt som det er en million dollars inspektion såvel som det var en note, der sagde:” Tak for altid at støtte mig såvel som ikke at sende. ”;

Det er ikke den allerførste gang, at Kanye har været så ekstravagant, sidste år, der gav Kim -aktier i Apple, Amazon, Disney såvel som Netflix.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *