Nike Air Max 270 React cos “Imperial Blue” er nu kun £ 100 i Foot Locker UK!

Hvis du gennemser højt såvel som lav for en stjæle, skal du ikke se yderligere end Nike Air Max 270 reagerer cos “Imperial Blue”. En del af Nike “Time Capsule” -kollektionen, det smelter sammen med branding fra fortiden med fremtidens stil, hvilket resulterer i den bedste amalgamation af stilarter, der helt sikkert drejer hoveder. Oprindeligt £ 140, kan du nu tilføje disse til din personlige samling for kun £ 100 i Foot Locker UK!

Air Max 270 React’s no-Sew øvre er malet i en rød, hvid såvel som blå farveskema. . Et sti-sko-lignende snøresystem tilføjer et strejf af robusthed til det æstetiske, mens en stor tunge er taget direkte fra Air Max 180.

Nedenunder opdager du den berømte React X Air Midsole, der er så behagelig som den bliver, såvel som at afrunde alt er Nike Swoosh -branding, der kommer direkte fra to forskellige tidsperioder, der afslutter designet.

Hvad er der ikke at lide ved Nike Air Max 270 React cos “Imperial Blue”? Tilbydes nu for £ 100, hver eneste størrelse sidder ved Foot Locker UK, så få fat i din, mens det stadig er rundt! For meget flere stjæle som denne, lige her er 15 fod skab britiske salgsprodukter, som du absolut ikke ønsker at overse!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *