Kom tæt på Adidas Climacool Vento “Triple Black”

Hvem er klar til den næste generation af Climacool? Efter at have taget et meget kort glimt i slutningen af ​​sidste år, kommer vi nu tæt på og personlig med Adidas Climacool Vento “Triple Black”, og det er så stealthy som det bliver. Et helt nyt design, der tager elementer fra OG, her er alt, hvad vi ved hidtil.

Billeder med tilladelse fra @cass_sylvania, “Triple Black” kan prale af åndbar sommer. Rdy strik overdel med lagdelte gummipaneler, der giver skoen en techwear-inspireret stemning. Tre stribe -tapning pryder de laterale og mediale sidepaneler, mens hælen er parret med en støbt støtte til ekstra stabilitet.

Selvfølgelig kan du ikke tale om denne sko uden at nævne den chunky boost -enhed nedenunder. Stylet ligesom den ikoniske Air VaporMax tilbyder bælterne mængden af ​​balance og dæmpning med hvert trin. Afslutning af det hele afsluttede en “Climacool” -emblem på tungen det moderne design.

Billede via Cass_sylvania
Hvad er der ikke at elske ved Adidas Climacool Vento “Triple Black”? Forventet at lancere sammen med en hel række farver, falder det i USA i morgen og ankommer til europæiske bredder før snarere end senere. Fortæl os, om du vil klare dig, og i beslægtede nyheder er Yeezy Slide “Core” og “Soot” blevet afsløret!

Billede via Cass_sylvania

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *