Forbered dig på vintersæsonen kølig med Ultimate X Timberland Autumn 2021

, der overholder indførelsen af ​​sidste uges ultimative x North Deal med samling, ultimative er, når de igen arbejder sammen med velkendte allierede til efteråret 2021. Denne nyeste ultimative x Timberland Collection kan prale af en række hyggelige såvel som behagelige udseende, der er sat på tværs af en række overtøjssilhuetter.

Når vi fører rækkevidden, ser vi forskellige iterationer af en reversibel ripstop -jakke. På den allerførste side sports jakken 4 frontale lommer ud over Timberland -logoet på brystet såvel som et samarbejdslogo på ærmet. Derudover har bagenden et stort samarbejdslogo bageste stykke. På bagsiden har jakken et fleeced udvendigt ud over et overtrædelse af overtrædelse af Timberland.

Billede gennem Ultimate
Andre steder i samlingen ser vi matchende reversible ripstop-bukser, en række rugby-skjorter, hættetrøjer, 2-i-1 øreflap-lejrhætte samt beanies. Sammen med dette fungerer valgte stykker specielle 3M -reflekterende logoer, ideel til at stå fra hinanden på mørke vintersæsonaftener.

Billede gennem Ultimate
I henhold til sædvanligt har Ultimate ligeledes valgt et stort udvalg af nuancer såvel som farver til farvepaletten. Den fulde Ultimate X Timberland Collection er lige faldet på Internettet såvel som i Ultimate Stores, så hvis du vil have politibetjent, skal du sørge for at være hurtig! I tilknyttede nyheder er her, hvorfor Ultimate er ved at ende med at blive meget sværere at klare sig.

Billede gennem Supreme

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *