Diamond Supply Co. X Coca-Cola afslører Nike Air Force 1 ‘Coke White’

Efter frigivelsen af ​​sin Dunk Low Collection I slutningen af ​​sidste år har Diamond Supply Co. nu slået sig sammen med Nike igen , denne gang for den berømte Air Force 1 -silhuet. Ved hjælp af Coca-Cola har power-trioen afsløret ‘Coke White’, og den er så ren som den bliver.

Bogstaveligt talt den bedste dobbelt entender i sneakerhistorie, kan du kun forestille dig, hvad Coca-Cola Marketing Department var på, da de tog en beslutning om at komme med ‘Coke White’. Drillet af Nicky Diamond selv ved hjælp af Instagram, identificerer skoen mærket tunge, og et udslettet koks -logo på hælene og White Lace Dubraes.

Fortsat det rene hvide tema har det ledsagende tøj også fået det ultra rene look. Bestang af en denimjakke, hættetrøje, t-shirt, sweatpants og et skatedæk, er disse bedst til sommermånederne.

Diamond Supply Co. X Coca-Cola ‘Coke White’ kollektion blev udsolgt inden for få minutter, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for nyheder om en potentiel genopfyldning! Fortæl os, hvad du tænker, og sørg for at downloade den officielle app til den eneste leverandør til gratis ideal nu! Mens du er her, skal du afslutte tør januar med disse 15 Nike must-cop sneakers!

Hvis du tænker på at coppe nogle splinternye Nike Heat, skal du huske at tjekke strømmen her!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *