Champion X Naruto Shippuden Link op til en anime -drevet samling

, der overholder Round II af sit Muhammed Ali -samarbejde, New York Born Champion er tilbage med endnu en uforudset kapsel af slags. Sportstøjsmærket har knyttet sammen med den berømte manga såvel som Anime Naruto Shippuden for et valg af afslappede stykker, der er parat til at tilføje noget ninja-stil i din garderobe.

Partnerskabet vises som en del af Champion’s Continuous “Be Your Own Champion” -kampagne samt anerkender værdien af ​​at forblive tro mod dig selv såvel som hvem du er.

Billede ved hjælp af mester
En række af Champion’s signatur omvendte vævningshætter omfatter størstedelen af ​​den samling, der er støttet af Heritage T-shirts. Hættetrøjerne dukker op i regelmæssige, beskårne, store såvel som slipsfarvede valg med hvert stykke med genkendelige karakterer som Naruto, Sakura, Itachi såvel som Kakashi. Tee -skjorterne fungerer en række grafik, herunder Konaha 11, Gaara såvel som Kakashi Team 7.

Billede ved hjælp af mester
Samlingen har et stort spektrum af farver, herunder sort, rød, hvid, beige, lilla, grå såvel som tie-farvestil. Sammen med dette kan fans ligeledes gå til fysiske mestersteder for at tilpasse deres stykker derudover med et valg af patches. Den fulde samling af begrænset udgave er indstillet til at falde den 13. august på Champion’s i internetbutikken såvel som på fysiske steder. I tilknyttede nyheder skal du inspicere den yderste mesterstørrelsesvejledning.

Billede ved hjælp af mester

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *