I -hånd kig på Yeezy Boost 350 V2 ‘True Form’

Det var kun et antal uger tilbage, at et lækket billede dukkede op for Yeezy Boost 350 V2 ‘True Form’ – en af ​​en række “specielle Udgivelser “; kommer i år. Irriterende for os sneakerheads leverede det slørede foto ikke meget væk. Det var klart, at dette var endnu en ‘SPLY-350’ for at fungere en gennemsigtig stribe, men andre detaljer var vanskelige at vælge. Se bedre efter dig selv …

Heldigvis dukkede endnu et billede lige op såvel som denne gang omkring, det er et meget klarere kig på, hvad der skal komme. Faktisk ser farveren virkelig noget anderledes ud end den, der tidligere var lækket.

Yeezy 350 True Type afbildet lige her sport virkelig mere af en khaki -farve i modsætning til Gray. En pulserende orange hælfane sidder på tværs af bagsiden såvel som et unikt boost mellemsål påtager sig ligeledes en subtil orange farvevej. Ifølge @solebyjc, den konto, der er ansvarlig for denne lækage, er den ‘sande form’ muligvis den mest begrænsede Yeezy i 2019.

Lagenumre er endnu ikke afsløret, men flere oplysninger såvel som en udgivelsesdato forventes kort tid. I mellemtiden skal du være forberedt på den allerførste Yeezy i 2019. Det er rigtigt, der er kun et par dage til at gå op til ankomsten af ​​Yeezy 700 ‘salt’.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *